zondag 27 november 2011

Inspiratie: Kleur in je herfst interieur!


In deze periode is het buiten al snel somber en grauw. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het er binnen ook zo uit ziet! Met de juiste kleuren kan je warmte en een zonnetje in je interieur brengen. Daarom in dit blog veel foto's met inspiratie om je interieur op te vrolijken.

Voor een subtiel effect kan je gekleurde glazen lampenkapjes en kussens van zachte stoffen met structuur toevoegen.

Hanglampen via Curiosa&Curiosa  *  Window seat via French by Design

Wil je echt het zonnetje in huis halen, dan is geel de aangewezen kleur! Met deze zonnige kleur wordt je zeker vrolijk wakker ;-) Mooi detail in de eethoek zijn de gele accenten onder aan de tafelpoten.

Slaapkamer via Poppytalk  *  Eethoek via Covet Garden

In een volledig zwart/grijs interieur knallen deze lampen er natuurlijk uit. Maar deze accent kleur werkt ook goed in een mix met groen en rood en zorgt zo voor een levendig geheel.


Hanglampen via Curiosa&Curiosa  *  Leren stoel van Sander Mulder

Voor direct effect kan je natuurlijk ook een kleurrijk canvas aan de muur hangen, zoals deze bloem die je in onze webwinkel kan vinden. Of als je handig bent en niet bang voor wat DIY, pas dan een bestaande kast aan met 'gaten panelen' en borduur een leuk patroon. Als je zin hebt in een andere look, dan borduur je gewoon een nieuw figuur in een andere kleur...

Canvas uit onze webwinkel  *  Borduurkast via Bloesem

Tijdens de Dutch Design Week 2011 liet Anne Vader een soortgelijk concept zien: een borduurtafel. Het idee is dat door te borduren inspiratie en ontspanning ontstaat. De tafel wordt mooier en persoonlijker met elke steek. Als je iets handgemaakts in huis wil halen, maar niet zelf aan het borduren of vilten wil slaan, koop dan één van de mooie handgevilte kussens van Grotkop Collection. De uitbundige patronen en kleuren brengen leven en warmte in elk interieur!

Borduurtafel via Stylink  *  Kussen Isan 'Rust/Red' uit onze webwinkel

Hopelijk heb je hier wat inspiratie opgedaan voor je eigen woning. En om toch ook nog een beetje in de Sinterklaassfeer te blijven: 


Wat zijn jouw favoriete kleuren 
om je herfst interieur mee op te fleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten