zaterdag 31 december 2011

Gelukkig nieuwjaar en creatieve inspiratie voor 2012!

2011 was een belangrijk jaar voor ons. De start van een heleboel nieuwe dingen: de hernieuwde samenwerking van ons team, de opening van onze webwinkel, mooie interieur projecten en de start van dit blog om er maar een paar te noemen. We kijken dan ook vol tevredenheid terug op dit jaar!

En er staat ons het komende jaar ook weer zoveel spannends te wachten. De opening van ons pand in de Internet stad Stadnl, leuke nieuwe projecten en natuurlijk een heleboel nieuwe blogposts. 

Om steeds inspirerende ontwerpen en blogposts te bedenken, moet je af en toe op zoek naar wat creativiteit. Daarom hebben we het afgelopen jaar een paar motiverende filmpjes en diavoorstellingen gedeeld via Twitter en Facebook. Maar helaas zijn dat zulke snelle media dat dat ook weer snel uit het zicht verdwijnt. Daarom hebben we de meest inspirerende nog eens op een rijtje gezet voor jullie...

Dus heb je wat creativiteit nodig in het nieuwe jaar, klik dan zeker op één van de links hieronder!

Link naar diavoorstelling van
Let out your Creative Beast

Link naar diavoorstelling van
The gift of the Creative Beast


29 ways to stay creative

Link naar Draw a stickman

Via Image Spark

Via Typography Served

Als je geïnspireerd bent door deze tips of je zelf nog een hele goede tip hebt, dan horen we dat natuurlijk graag! Ook als je iets gecreëerd hebt naar aanleiding van het bovenstaande, zijn we erg nieuwsgierig en vinden we het leuk als je hieronder een reactie plaatst.


Iedereen een heel gelukkig en creatief 2012 toegewenst!!!

Het team van MOSHje:
Iris, Walter en Merel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten