maandag 23 januari 2012

Chinees nieuwjaar - jaar van de draak

Het was eigenlijk de bedoeling dat hier gisteren al een blogpost over Valentijsdag zou staan, maar door alle drukte om ons pandje in Stad.nl in te richten, zijn we daar helaas niet aan toegekomen. Maar van uitstel komt in dit geval geen afstel! Zondag kan je het blog over Valentijn lezen!


In de tussentijd konden we de start van het Chinese Nieuwjaar natuurlijk niet  ongemerkt aan ons voorbij laten gaan... Het is het jaar van de draak.De Chinezen zien een Drakenjaar als een jaar van geluk, een jaar dat zich leent om nieuwe zaken op te starten. Het jaar van de Draak biedt mogelijkheden voor ons allemaal.Dat is dus goed nieuws met de opening van ons pandje in de virtuele internetstad Stad.nl voor de boeg... (de officiële lancering is woensdag 25 januari tijdens de Webwinkel Vakdagen en we houden jullie natuurlijk op de hoogte wanneer de stad open is voor bezoekers).

Een Drakenjaar bevordert ook de creativiteit en de expressie. Op vlakken als muziek, film, mode en kunst zullen nieuwe stijlen tot onze verbeelding gaan spreken. 

Een veelbelovend jaar dus wat ons te wachten staat! 

Kung Hei Fat Choi (新年快乐) 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten